L'aventura del quotidià

lleure educatiu

Minicampaments
Minicampaments

Tipus d’activitats que consisteixen organitzar acampades escolars. Treballem amb els centres educatius per oferir als participants uns centres d’interès concrets o seguim un eix d’animació concret. Inclou tallers, jocs del món, pre-esportius i cooperatius, gimcanes, descoberta del medi, etc.

Perfecte per fomentar la convivència intensa de l’activitat entre l’alumnat, el professorat i el monitoratge. Si vols saber més informació, posa’t en contacte amb en Marc Ferrer, responsable d’aquestes activitats i et resoldrà els dubtes que tinguis.

Telèfon:
673 27 65 59.

Escoles d'Estiu

Des de l’entitat oferim un servei d’atenció a nins i nines durant les vacances escolars d’estiu. Un espai a on els infants poden relacionar-se amb els altres mitjançant activitats, jocs i tallers diaris. D’aquesta forma també ajudem als seus pares i mares a què puguin conciliar la seva vida laboral, fent-nos càrrecs dels seus fills i filles.

Les nostres escoles de vacances parteixen de la idea que els infants han d’aprendre alhora que juguen i es diverteixen, al mateix temps que aprenen a conviure amb altres infants de la seva edat.

campament d'Estiu

Si tens fills/es d’entre 6 i 14 anys, el casal de la Colònia de Sant Pere és el lloc perfecte per gaudir d’una setmana d’aventures. Una opció ideal per acomiadar les vacances escolars i que comencin el curs amb motivació i energia!

Un espai on els infants poden relacionar-se de forma autònoma. Al mateix, temps viuen un món ple de diversió amb jocs, tallers i activitats pensants per ells i elles.

Una proposta ideal perquè els participants pugin créixer en l’àmbit personal.

Loogo-espiral_fons transparent_2cm
Xarxes Socials

ODS AMB ELS QUE ESTAM ALINEATS:​

Copyright © 2022 ESPIRAL SERVEIS DE JOVENTUT