col.labora

ajudar-nos
és fàcil!

"Espiral és una entitat social dinamitzadora, comunitària, amb activitats i serveis oberts i inclusius a les barriades de la Platja de Palma des de 2003".

fes-te soci

Si vols fer una col·laboració, estaràs donant suport als nostres programes i podrem obtenir mes recursos per oferir una major igualtat d’oportunitat a les persones que atenem, sols clica el botó. Els beneficis que aconseguim amb aquestes donacions van destinats a millorar la vida de les famílies ateses.

fes un donatiu

Amb la teva ajuda estàs donant oportunitats perquè les famílies que més ho necessiten puguin obtenir una beca per menjador escolar, servei de suport a l’estudi o pugui accedir a l’Espai Obert per poder conciliar la vida laboral i familiar.

Tenim disponible el servei de BIZUM perquè puguis fer un donatiu de forma puntual al número 01906. El procés és molt senzill: a la teva aplicació de mòbil bancària, a l’hora de realitzar un bizum tries l’opció “Fer un donatiu” i a continuació marques el número 01906 i després indiques la quantitat econòmica que vols donar.

 

VOLuntariat

informació

fes-te voluntari

Loogo-espiral_fons transparent_2cm
Xarxes Socials

ods amb els que estam alineats:

Copyright © 2022 ESPIRAL SERVEIS DE JOVENTUT