Infància, Joventut
i Família

POSA'T EN CONTACTE

971 494 494

direcció
Calle Golf de Biscaia, 5 El Molinar 07007

millorant la realitat
de les persones

Espai Obert
Obert ofereix Espai Obert i servei de suport

El programa socioeducatiu que desenvolupem a les barriades del Molinar, Coll d’en Rabassa i s’Arenal (Els Tamarells, s’Algar i Son Verí) està format pels serveis de suport a l’estudi, acompanyament emocional, aspectes relacionats mitjançant el joc i suport a les famílies dels infants que participen en el programa Obert.

Les Ciberaules, una descoberta de talents

Tots els horabaixes, de dilluns a divendres, els espaisCaixa de Verge de Lluc i Blai Bonet són una possibilitat perquè els infants que participen tinguin un espai lúdic per desenvolupar la seva creativitat, puguin tenir un espai d’aprenentatge, de gestió emocional i a l’hora facin els deures de classe i repassin els conceptes acadèmics.

FORO ajuda a persones en la recerca de feina

El servei d’inserció laboral FORO – formación y ocupación- atén a les persones que estan en recerca activa de treball. Als punts d’atenció del programa rebràs l’ajuda que necessites. NOMÉS s’atendrà a persones amb cita prèvia. Demana hora i t’ajudem en el telèfon 682 265 269 o en el correu electrònic foro@espiralonline.org

espiral en xifres

Participants a activitats
0
Hores d'atenció a Obert
0
Insercions laborals
0
Activitats comunitàries
0

Un poc més sobre nosaltres

Espiral és una entitat social que es va constituir el 2003. La nostra finalitat és dinamitzar l’educació no formal i treballar per a la igualtat d’oportunitats. Som una entitat d’atenció a la infància, la joventut i la família. Tenim en marxa programes d’intervenció socioeducativa i d’educació al lleure. La nostra actuació se centra a les barriades d’Es Molinar, Coll d’en Rabassa i S’Arenal de Palma i Llucmajor.

Un poc més sobre nosaltres

Espiral és una entitat social que es va constituir el 2003. La nostra finalitat és dinamitzar l’educació no formal i treballar per a la igualtat d’oportunitats. Som una entitat d’atenció a la infància, la joventut i la família. Tenim en marxa programes d’intervenció socioeducativa i d’educació al lleure. La nostra actuació se centra a les barriades del Coll d’en Rabassa, S’Arenal i el Molinar, a la Platja de Palma.

IMG_3769
Loogo-espiral_fons transparent_2cm
Xarxes Socials

ODS AMB ELS QUE ESTAM ALINEATS:

Copyright © 2022 ESPIRAL SERVEIS DE JOVENTUT

Fet amb ♥ a Mallorca. Indigo Estudio.