Lleure

Minicampaments

Tipus d'activitats que consisteixen organitzar acampades escolars. Treballem amb els centres educatius per oferir als participants uns centres d'interès concrets o seguim un eix d'animació concret. Inclou tallers, jocs del món, pre-esportius i cooperatius, gimcanes, descoberta del medi, etc. Perfecte per fomentar la convivència intensa de l'activitat entre l'alumnat, el professorat i el monitoratge. Si vols saber més informació, posa't en contacte amb en Marc Ferrer, responsable d'aquestes activitats i et resoldrà els dubtes que tinguis. Telèfon: 673 27 65 59.

Escoles d'Estiu

Des de l'entitat oferim un servei d'atenció a nins i nines durant les vacances escolars d'estiu. Un espai a on els infants poden relacionar-se amb els altres mitjançant activitats, jocs i tallers diaris. D'aquesta forma també ajudem als seus pares i mares a què puguin conciliar la seva vida laboral, fent-nos càrrecs dels seus fills i filles.

Les nostres escoles de vacances parteixen de la idea que els infants han d'aprendre alhora que juguen i es diverteixen, al mateix temps que aprenen a conviure amb altres infants de la seva edat.

Interactuar amb els seus companys/es i amb els monitors/es forma part del seu creixement personal, mentre desenvolupen la seva creativitat mitjançant tallers i activitats, i la seva psicomotricitat amb jocs i gimcanes. 

Estiu Jove al Molinar

Una nova proposta refrescant per aquest estiu. Si tens fills d'entre 12 i 16 anys, aquest és el seu lloc. L'Espai Comunitari Litoral de Llevant és el lloc on es realitzarà l'Estiu Jove. De dilluns a divendres, de 9 a 14h durant el mes de juliol (inici 29 de juny). Possibilitat d'oferir matinet (7:30-9h) i menjador (14-16h) *mínim 10 participants.

Padel surf, tallers de robòtica, impressió 3D, activitats de cuina… tot un recull de iniciatives enfocades a que els participants gaudeixin de l'estiu. Inscripció per setmanes. Preus: 105€/setmana, 100€/2 setmanes, 95€/3 setmanes, 90€/4 setmanes , 85€/5 setmanes (*descompte de 5€ per inscripcions de germans per setmana).

Campament d'estiu

Si tens fills/es d'entre 6 i 14 anys, el casal de la Colònia de Sant Pere és el lloc perfecte per gaudir d'una setmana d'aventures. Apunta'ls al campament d'estiu de dia 30 d'agost al 5 de setembre. Una opció ideal per acomiadar les vacances escolars i que comencin el curs amb motivació i energia! Preu: 275€ Descompte de 30€ per inscripció: 1)abans del 31 de juliol 2) 10€ per haver participat a altres activitats d'estiu amb Espiral 3) descompte per germans/es (acumulables).

Un espai on els infants poden relacionar-se de forma autònoma. Al mateix, temps viuen un món ple de diversió amb jocs, tallers i activitats pensants per ells i elles. Una proposta perquè 

creixin en l'àmbit personal.

Protocol de seguretat

Aquestes són les mesures de seguretat que hem de complir per garantir un estiu de lleure educatiu. És important que es segueixin aquestes directrius (portar mascareta, prendre la temperatura abans de sortir de casa, entrades i sortides a les activitats esglaonades, etc) perquè els infants puguin gaudir de l'estiu de la seva vida.

Per aquest fet, enguany hem reforçat el servei de neteja amb més contractacions de personal d'higiene.

A més, els nostres equips han rebut formacions específiques per actuar de forma correcta amb totes les condicions necessàries per atendre als infants d'una forma segura per evitar contagis i prevenir riscs.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com