El programa FORO és el servei de formació i orientació laboral d'Espiral. Recull diferents accions orientades a millorar l'ocupabilitat de les persones en situacions de vulnerabilitat, tot i que és un programa obert a qualsevol persona en situació de recerca de feina.


FORO duu a terme un intens treball en xarxa amb els

centres CMSS i altres entitats del tercer sector.

El programa d'ocupació es divideix en tres línies d'actuació:


Per una banda, el projecte de formació treballam amb tres tipus de formacions orientades a la capacitació professional de les persones que atenem tenint en compte la nostra zona d'influència directa i el teixit empresarial, principalment, del sector de l'hoteleria i la restauració:

  1. Operacions bàsiques de cuina.
  2. Operacions bàsiques de neteja.
  3. TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) orientades a la recerca activa de feina.

De la mateixa manera duim a terme assessorament dirigit a formacions externes a la nostra entitat.

D'altra banda, tenim el projecte d'orientació: duim a terme accions d'orientació laboral i recerca activa de feina tant a nivell grupal com individual. Treballam estratègies i competències transversals per tal d'optimitzar els itineraris personals i arribar a la inserció final. De la mateixa manera, duim a terme tallers prelaborals per entrenar aspectes com: habilitats socials, motivació cap al procés de recerca, defensa del currículum i entrevista de feina.

I també tenim el projecte d'intermediació: realitzam una intensa tasca de prospecció i establiment de vincles amb teixit empresarial de la nostra zona/àrea d'influència per aconseguir llocs de feina de qualitat i estables. Analitzam les ofertes i els perfils professionals amb profunditat per proposar els candidats més idonis per arribar a una inserció exitosa.

Des de 2019, formam part del programa Incorpora d'Obra Social "la Caixa". Els nostres punts d'atenció estan ubicats a l'Espai Comunitari Litoral de Llevant (Molinar), Centre Municipal Serveis Socials Coll d'en Rabassa, CMSS Arenal de Palma i CMSS Arenal de Llucmajor.

Equip Foro

Lucía Vicente

Coordinadora de FORO

Diplomada en Relacions Laborals. Coordina programes de gestió d’equipaments sociocultural i és la responsable dels Serveis d'Informació i Orientació de FORO. Responsable de RR.HH.

Aina Suau

Orientadora laboral

Llicenciada en Pedagogia. Tècnica d’orientació i intermediació laboral. Especialista en treball amb suport. Realitza la intermediació amb empreses i la gestió de candidatures.

Juan Calero

Orientador laboral

Graduat en Treball Social.

Tècnic d’orientació laboral. Treball amb suport en la recerca de feina. Duu a terme accions d'orientació formativa-laboral al programa FORO.

Derivacions

Pitja el botó per accedir en el registre de derivacions.

Amb el suport de:

Subscriu-te

Envia'ns el teu correu electrònic per rebre la nostra revista mensual i estar informat de les darreres novetats que passen a Espiral.