lgo

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Activitats educatives i de temps lliure

Minicampaments Itinerari son serra de Marina Pati d'aventures A mida
Escola d'estiu,Nadal i Pasqua Tallers i diadas d'aventures Altres activitats

 

MINICAMPAMENTS

-De caire més lúdic, organitzam sortides de dos o més dies a qualsevol indret de les Illes. Ens adaptam a les necessitats del centre: treballam temàtiques concretes o seguim un eix d'animació determinat. Inclou tallers, jocs del món, preesportius i cooperatius, ginkames, descoberta del medi, iniciació a l'astronomia, etc. Sens dubte, un espai per compartir l'aventura del dia a dia, a partir de la convivència intensa de l'activitat, entre infants, mestres, monitors i monitores.NOVETAT!! Aventura a la Colònia de St. Pere. Sortida de 2 dies amb escalada, tirolina i tir amb arc, combinades amb altres activitats lúdiques. Possibilitat de fer programes a mida amb altres activitats d'aventura.

ITINERARI SON SERRA DE MARINA

 

-Dins l'entorn de Son Serra de Marina, la visita, d'una durada de 3 hores, estudiarà la flora i fauna, els torrents i barrancs, les dunes, estuaris i deltes, erosió i desertització, la influència de l'home sobre el medi, el paisatge, pautes de conservació,…
RECURSOS DIDÀCTICS: monitor ambiental per cada grup, quadern pels alumnes. S'adreça a alumnes de 2n cicle EP fins a 4rt ESO. Es realitzen dins els mesos de març, abril i maig. espiral subvenciona més del 50% del cost d'aquesta activitat,

PATI D'AVENTURES

-Gaudeix l'aventura sense sortir del centre escolar: escalada, tir amb arc, tirolina, … Una oportunitat única de gaudir dels esports d'aventura amb la màxima seguretat. En funció del nombre d'alumnes que hi participin, es programarà la durada de l'activitat: un dia, dos dies,… Totes les activitats estan dissenyades i adaptades per complir els aspectes curriculars de cada cicle.

ESCOLES D'ESTIU, NADAL I PASQUA

Les nostres escoles de vacances parteixen de la idea de que els infants han d'aprende alhora que juguen i es diverteixen, al mateix temps que aprenen a conviure amb altres infants de la seva edat. Interactuar amb els seus companys/es i amb els monitors/es forma part del seu creixement personal, mentres desenvolupen la seva creativitat mitjançant tallers i activitats, i la seva psicomotricitat amb jocs i ginkanes.

 

TALLERS I DIADES D'AVENTURA

-Fruit de l'experiència acumulada, ens hem especialitzat en la realització de diades i activitats d'aventura per diferents col•lectius i perfil de participants, des d'infants fins a adults. Les activitats es realitzen al carrer, de manera que tothom que vulgui hi pugui participar. Aquí en teniu un exemple, però constantment afegim noves propostes.

Activitats d'Aventura: Tir amb arc, escalada, rappel, tirolina, pont de mico…

- Tallers i activitats: Gimcanes i grans jocs, taller de collars i pulseres, jocs cooperatius, taller de fimo, jocs populars, taller de xapes, imants i pins, maquillatge fantasia, taller de voladors, fes el teu joc…


ALTRES ACTIVITATS


-Diades culturals, tallers, jocs cooperatius: organitzam un matí de tallers diversos i jocs cooperatius, populars i preesportius.
Escoles d'Estiu, Nadal o Pasqua: oferim una alternativa lúdico-pedagògica per a que els infants gaudeixin de l'oportunitat de conviure amb altres nins i nines i s'ho passin bé alhora que fan jocs, tallers i treballen els coneixements apresos a l'escola.

-Monitoratge per acompanyar als grups a sortides escolars.

 

A MIDA

Donam forma a qualsevol proposta que ens faceu arribar i que no es trobi dins els nostres serveis, sempre i quan es trobi dins les nostres possibilitats. Volem donar sortida a tots els projectes innovadors que poguem abarcar. Les vostres idees ens ajuden a millorar! 

copyright2014 espiral Avís legal – Política de privacitat